Ambulant medisch pedicure

Bel/App of mail voor een afspraak 0616143164 

WIE BEN IK
JHvoetzorg, JH staat voor Jolanda Hartman, 55 jaar en werkzaam als medisch pedicure. Na jarenlang in de zorg vond ik het tijd voor iets anders. Ik wilde al heel lang pedicure worden maar het kwam er niet van, en toen mijn eigen pedicure ermee stopte dacht ik, nu is het de tijd, ik ga pedicure worden.
Ik woon samen met mijn partner Wilfred en ben moeder van twee kinderen en woon al jaren in Hengelo met veel plezier. Ik ben rustig van aard, oplossingsgericht en gestructureerd en neem graag de tijd om uw voeten weer gezond mogelijk en verzorgd te krijgen. Mijn praktijk zal ambulant zijn waarbij integriteit, vakbekwaamheid en hygiëne voorop staan.
Ik ga zoals gezegd ambulant werken, ik kom dus bij u thuis. U hoeft dus niet de deur uit, hoe gemakkelijk is dat. Ik neem alles wat nodig is mee voor een complete behandeling.
Welke behandelingen zijn er:
Een basisbehandeling
Een deelbehandeling
Nagelbeugel plaatsen
Nagel reparatie
Gellak aanbrengen of de nagels lakken met gewone lak
Voetmasker en een lichte massage

Bel of App voor een afspraak of vul het onderstaande formulier in.
06-16143164

 
E-mailen
Bellen